Van tijdelijke CHAOS naar RUST. Het kan!

Overlijden

Je partner is overleden. Wat moet er allemaal geregeld worden? Hij/zij regelde de administratieve zaken. Ook liggen zijn/haar spullen door het hele huis heen. Je wilt graag overzicht krijgen zowel in de administratie als in huis. Maar waar begin je? En hoe? Je durft niemand te vragen, want je wilt de familie of vrienden niet laten opdraaien voor jou probleem. Het kan ook zijn dat je je schaamt voor de situatie.


Je staat voor de taak het huis op te ruimen van overleden ouders of andere dierbaren. Hoe pak je dat aan? Hoe krijg je de administratieve zaken op een rijtje en hoe handel je alles netjes af? “Waar moet ik beginnen?”

Verhuizen

Verhuizen kan een aangrijpende en stressvolle periode zijn. Er komen veel zaken op je af en je hoofd loopt over.

Je gaat bijvoorbeeld verhuizen van een grote naar een kleinere woning. Niet alle spullen kunnen mee. Hoe pak je dat aan? Ook de administratieve zaken die de verhuizing met zich meebrengt, vind je onoverzichtelijk. Je wilt graag geholpen worden.

Ziekte

Door ziekte kun je niet meer alles doen wat je voorheen deed. Je woont alleen en je huis is niet meer je thuis. Het staat vol met spullen. Opruimen kost je te veel energie en moeite. Ook de administratie bijhouden is slopend.

Eerste hulp bij chaos

Ik kan je helpen door overzicht te krijgen in je persoonlijke situatie. Ik werk, samen met jou, van CHAOS naar RUST. In jou tempo en met het einddoel dat je voor ogen hebt. Je houdt zelf de regie in handen en ik begeleid je naar dat doel.